Kiszivárogtak Liptai Claudia esküvőjének titkai
2018-05-11  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

120 emberrel két napon át bulizik majd Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik hamarosan megtartják második esküvőjüket.

A Bors számolt be arról, hogy ugyan Liptai és kedvese második esküvője körül nagy a titkolózás, egyre több és több információ szivárog ki a várva várt lagziról.

Úgy tudni, a két hónap múlva esedékes esküvő polgári része szűk körben zajlik majd, s Érden tartják pár nappal a lagzi előtt. A boldogító igen kimondásáról a meghívott 120 vendég sem marad le, ugyanis a nagy napon ismét lesz egy romantikus szertartás, immáron a szabadban.

A jegygyűrűt egyébként a most 2 éves Marcell viszi majd az oltárhoz egy dobozban.

A lagzit egy vidéki kúriában tartják, a meghívottak, köztük számtalan híresség, énekes, sportoló, szobát is foglalhat. Egyes becslések szerint Liptaiék több celebet várnak az esküvőjükre, mint ahány megjelent a Story Gálán.

Az is kiderült, hogy Claudia egy fehér ruhában áll oltár elé. És bár vannak, akik szerint mindezt nem teheti meg az, aki egyszer már volt férjnél, a színésznőt ez nem zavarja.

– Ha nem is hófehér, de világos lesz a ruhám, benne lesz sok-sok évem küzdelme – mondta Claudia, aki vőlegényével együtt nem várja el senkitől, hogy nászajándékokkal halmozzák el őket, ellenben akarnak csapni egy fergeteges bulit.

A lap kiderítette, hogy Claudiának leánybúcsúja is lesz majd, ahol a barátnőivel bevetik magukat a pesti éjszakába.

Forrás: Blikk

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.