Kiss Ramóna terhesen is vállalja az X-Faktort
2018-08-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hatalmas örömhírt osztott meg Kiss Ramóna (34) hétfő este: kisbabát vár.

Az X-Faktor műsorvezetőjének régi álma teljesült, hiszen már tavasszal azt mondta, minden vágya, hogy édesanya lehessen, és úgy tűnik, vőlegényével, a válogatott kézilabdázó Lékai Mátéval (30) végre révbe érhet. Tavaly júniusban Rami könnyek között mondott igent, amikor kedvese megkérte a kezét, idén nyáron pedig Instagram-posztban kiáltotta világgá: élete legjobb döntését hozta, amikor igent mondott. Néhány hónapja pedig már szerelmük gyümölcse is cseperedik a szép műsorvezető-színésznő pocakjában.

– Egészségesek vagyunk és elmondhatatlanul boldogok. Nagyon vártuk őt, így tényleg nagy a boldogság – adott helyzetjelentést a gyarapodó pocakját nem is rejtegető Ramóna az RTL Klub Reggelijének keddi adásában műsorvezetőtársának, Papp Gergőnek.

A pici születéséig még jó néhány hónap van hátra, ám az élet nem áll meg. Rami teljes erőbedobásssal dolgozik, a Reggeli mellett ősszel már az X-Faktor is vár rá. Ráadásul a tehetségkutató show munkálatai feszített tempójúak, fárasztó lehet egy kismama számára a forgatás. A készítők és a stáb azonban mindent megtesz, hogy Ramóna és a pici is jól érezzék magukat.

– Rami eddig is különleges figyelmet kapott, mint a műsor háziasszonya, ám most, hogy kismama lett, a stáb minden tagja még jobban vigyáz majd rá. A babavárás csodálatos állapot, de a nők többsége dolgozik a terhesség alatt, ez alól egy műsorvezető sem kivétel. Számos példát találunk arra itthon és külföldön, hogy egy-egy műsor házigazdája pocakkal vezényelt le nagyszabású produkciókat – árulta el érdeklődésünkre az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága. – Raminak az előző évadban is külön öltözője volt kényelmes kanapéval, ahol próbák és adások előtt le tudott pihenni. Frissítők és friss gyümölcs várja majd, és van mellette egy asszisztens, Csilla, aki csak rá figyel: segít neki, bekészíti az öltözőjébe, amire szüksége van, és egészen a színpadig kíséri.

Természetesen a forgatás során az orvosi felügyeletet sem kell nélkülöznie a műsor áldott állapotban lévő háziasszonyának.

– Folyamatos az orvosi jelenlét az élő show-kon, mert fontos, hogy mindenki – beleértve a stábot és a nézőket – biztonságban érezze magát – tudta meg a Blikk a csatornától.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.