Kiss Ramóna boldogabb, mint valaha
2018-08-16  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Kiss Ramónának konkrét elképzelései voltak az életével kapcsolatban, ám ezeket a sors többnyire keresztülhúzta. Ennek ellenére a Barátok közt sztárja boldogabb, mint valaha.

A színésznő és párja augusztus elején jelentették be, hogy kisbabát várnak. A színésznő mindig is fiatalon szeretett volna kismama lenni, s már novemberben is azt nyilatkozta, csak egy baba hiányzik a boldogságához. És most végre megtörtént a várva várt gyermekáldás – számol be a Hot! magazin. Túl vannak a fontos vizsgálatokon, szerencsére a kismama és a baba is egészséges, a pár pedig repes az örömtől.

A 33 éves menyasszony és párja tavaly júniusban jegyezték el egymást, azóta számos tervet szőttek az esküvővel kapcsolatban. Nagy álmuk volt például, hogy Vegasban esküdhessenek, ám a rokonságra való tekintettel ezt az ötletet kénytelenek voltak elvetni. Végül Rami rátalált a tökéletes helyszínre, egy vidéki kúriára.

Rami ezeken túl még egy dologhoz ragaszkodott:

– Be akarjuk tartani a lépéseket, ahogy az a nagy könyvben meg van írva: eljegyzés, esküvő, gyerek. Nyitott ember vagyok, de ebben talán picit konzervatív – nyilatkozta Rami korábban, amikor még nem tudta, hogy a baba érkezése ezt a tervét is felülírja.

És bár lehet, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan azt a színésznő eredetileg elképzelte, jelenleg mégis felhőtlen a pár boldogsága. A várandósság és a munka Rami minden erejét leköti, és azt is nagyon élvezi, hogy kisgyermekes kollégái mennyi történetet és tanácsot osztanak meg vele.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.