A királyi család törvényt szegett
2017-08-20  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Minden közös repülésével törvényt szeg a királyi család. Vilmos herceg hónapok óta járja az országokat egész családjával. Ám nem is gondolnánk, hogy ezzel milyen szabályt hágnak át.

Nap mint nap kerülnek ki a felvételek arról, mikor egy állomásra megérkeznek királyi turnéjuk során. A két gyermek mindig nagyon izgatott, de hát ki ne lenne az, ha ilyen fiatalon körbe járhatná a fél világot. Ám a boldog pillanatokat, amit imádnak megörökíteni a fotósok, valójában nem is szabadna létezniük.

A királyi protokoll kimondja, hogy Vilmos hercegnek nem kellene ugyanazon géppel repülni, mint Györgynek és Saroltának.

Nem amiatt, hogy a kicsik idegesítőek lennének, hanem mert a királyi trón örököseinek nem szabadna egy géppel utazniuk. Amiből az is következik, hogy Györgynek és Saroltának is más más repülőre kellene szállniuk, tekintve, hogy ők vannak a trón várományosai sorába a harmadik, illetve negyedik helyen.

Bár nem hivatalos törvény, inkább javaslat, de eddig a királyi család minden tagja betartotta a saját biztonságuk érdekében. Mint a sok kép is bizonyítja, Vilmosék áthágták ezt a szabályt. György még csak kilenc hónapos volt, mikor Ausztráliába repültek ugyanazon géppel.

Az egyik szóvivő még 2014-ben úgy nyilatkozott, hogy bár ez nem egy hivatalos rendelet, mindig a királynőé az utolsó szó.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá