Király Viktor elárulta, milyen esküvőt szeretnének
2019-05-29  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Király Viktor az örök város egyik legismertebb látványossága, a Trevi-kút előtt térdelt le, majd tette fel a nagy kérdést párjának, aki természetesen igent mondott.

– Abban a pillanatban szinte fel sem fogtam, hogy mi történik, kellett vagy két nap, mire leesett a tantusz. Nem sejtettem, hogy megkéri a kezemet, de azt éreztem rajta, hogy valamin stresszel – árulta el a Blikknek az újdonsült menyasszony.

Kiraly Viktor

– Jobban izgultam, mint bármelyik fellépésem előtt – vette át a szót a zenész. – Anita folyton kérdezgette, mi bajom, én meg a munkámra fogtam a dolgot. Visszagondolva nagyon örülök, hogy az utazás másnapján feltettem a kérdést, és nem idegeskedtem végig az utat – vallotta be Viktor, aki azt is elmondta, már fél éve ott motoszkált a fejében a gondolat, hogy megkérje Anita kezét.

– Ő az igazi számomra, nagyon megértjük egymást – tette hozzá az énekes.

Kiraly Viktor

A szerelmesek másfél éve alkotnak egy párt, hamar összeköltöztek, sőt, a családalapítás is szóba jött már közöttük.

– Én a klasszikus férfi típus vagyok, eljegyzés, esküvő, aztán a gyerek. Szeretném tartani ezt a sorrendet, de ha a baba előbb érkezik, akkor sem esünk kétségbe, hiszen boldogok vagyunk együtt – magyarázta Viktor, Anita pedig elmondta, hogy még nem tűzték ki az esküvő időpontját.

– Egyelőre próbáljuk feldolgozni az információt, élvezzük a jegyességet, például azt, hogy menyasszonynak és vőlegénynek hívjuk egymást. Az esküvőről még nincs konkrét elképzelésünk, az én fejemben több verzió is él, de egy biztos: meghitt esküvőt szeretnénk, ahol a család és a barátok vannak jelen.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.