Kimondták Brad Pitt és Angelina Jolie válását
2019-04-24  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Brad Pitt és Angelia Jolie most már hivatalosan is elváltak, ugyanis egy Los Angeles-i bíróság pénteken kimondta, hogy a pár nem házas többé. A bírósági döntés értelmében a színésznő neve Angelina Jolie Pitt-ről visszaváltozott Angelina Jolie-ra.

Angelina Jolie

A sztárpáros jogi képviselői bírósághoz folyamodtak annak érdekében, hogy kimondják róluk egyedülállók: erre úgy tudni azért volt szükség, mert a válással kapcsolatos megállapodások állítólag még nem zárultak le, azonban azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy mégis milyen kérdéseket kellett tisztázniuk azelőtt, hogy az eljárás befejeződött volna.

Jolie korábban azért fordult keresettel a bíróság felé, mert szerinte exe nem fizetett elég gyerektartást, ám ezt Pitt ügyvédei erősen cáfolták.

Brad Pitt

A két színész hat gyermeket nevelt együtt, három saját és három örökbefogadott gyermeket. 2014-ben házasodtak össze egy kis dél-franciaországi kastélyban, a válást pedig Jolie kérelmezte 2016-ban, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Brad Pitt

2018-ban a bíró egy egészen részletes ütemtervet dolgozott ki Pitt számára, hogy mikor és mennyi időt tud majd a gyermekeivel tölteni, kivéve Meddox-ot, aki a bíróság szerint már elég idős ahhoz, hogy maga döntse el mennyi időt is szeretne eltölteni az édesapjával.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.