Kim Kardashian kisbabát fogad örökbe
2018-11-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A valóságshow-hős mégis úgy döntött, hogy bővíti családját? Úgy hírlik, Kim Kardashian engedett Kanye West-nek: a rapper és felesége azt tervezi, hogy örökbe fogadnak egy kisbabát!

Kanye West nagy családra vágyik, és folyamatosan azzal piszkálja feleségét, Kim Kardashiant, hogy bővítsék családjukat, jóllehet már három gyermekük van. S bár a valóságshow-hős korábban azt állította, hogy egyáltalán nincs ezzel az ötlettel megbékélve, most mégis úgy tűnik, beadta a derekát a rappernek, aki összesen hét gyermeket szeretne.

A Mirror ugyanis azt írja, hogy Kim és Kanye arra készül, hogy örökbe fogadnak egy kisfiút, méghozzá Örményországból, mivel a Kardashian-lányok édesapja onnan származott.

“Elhunyt édesapjának, Robertnek a családja örmény volt, szóval ez számára teljesen természetesnek tűnik. Kim imádta az apját, szóval imádna egy kisfiút is, aki az édesapjára emlékeztetné őt” – mondta egy bennfentes a Heat magazine-nak. Hozzátette: a sztárpár máris felvette a kapcsolatot egy örmény árvaházzal, s néhány héten belül oda is utaznak.

A hírportál továbbá arról is szót ejt, hogy a kisfiúnak, vagyis negyedik gyermeküknek már nevet is választottak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.