Kiderült, mit üzennek a királyi család karácsonyi fényképei
2018-12-21  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Most, hogy már Meghan és Harry karácsonyi üdvözlőlapja is nyilvános, egy testbeszéd-szakértő elmondta, mit üzennek a királyi család fotói. A két herceg családja nem is lehetne ennél különbözőbb.

Meghan hercegné és Harry herceg egy, az esküvőjükön készült fényképet választott karácsonyi lapnak, amin szorosan összefont kezekkel nézik a tűzijátékot. Judi James testbeszéd-szakértő szerint a pár megosztotta a nyilvánossággal egy intim pillanatát – de a társaságát nem.

– Ez egy lenyűgöző, nagyon trendi fotó, ami sokkal inkább Meghan és Harry szerelméről szól, mint a karácsonyi hangulatról. A hollywoodi stílust idéző felvétel akár egy luxusmárka reklámja is lehetne. Az, hogy hátat fordítanak a kamerának, romantikus hangulatot kölcsönöz a képnek. A pár kapcsolatának abban a szakaszában van, amikor elvesznek egymásban, és a külvilág megszűnik létezni számukra – mondta a szakértő a Mirrornak.

Nemrég Katalin és Vilmos is közzétette karácsonyi fotóját, ami teljesen más stílusú, mint a másik hercegi páré. A kép egy boldog, kiegyensúlyozott családot ábrázol. Egy farönkön ülnek, Katalin farmert és pulcsit visel, Vilmoson pedig kigombolt nyakú ing van, könyökig feltűrve. A két idősebb gyerek pajkosnak tűnik. A kép azt a hatást kelti, mintha épp csak kiszaladtak volna norfolki házuk kertjébe egy fotó erejéig.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.