Kiderült, mikor születik meg Bódi Csabi harmadik gyermeke
2019-01-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kislánnyal bővül Bódi Csabiék családja, a mulatós zenész pedig már tudja, hogy a kislánya Valentin-napon születik majd meg.

Harmadszor is apa lesz Bódi Csabi, jóllehet nem terveztek még egy gyermeket. Gina egy kislányt hord a szíve alatt, a mulatós zenész pedig már nagyon várja, hogy megérkezzen a kicsi.

– Miután megtörtént ez a balszerencse velünk, utána kaptam a hírt, hogy gyermekünk születik. Ha nem tudtam volna kiszállni a lángoló autóból időben, sosem tudtam volna róla, hogy lesz még egy gyermekem – mondta a Ripostnak Bódi Csabi, akinek csak másodperceken múlt az élete. Az énekes pedig már nagyon várja születendő kislányát.

– A legfontosabb dolgokat már megvettük. Legutóbb, amikor októberben Dubajban jártunk, már rá is gondoltunk, vettünk neki egy ékszerszettet. Nem nagy dolog, csak egy kis apróság: nagyon várjuk már, hogy megszülessen. Külön öröm, hogy Gina Valentin-napra van kiírva, ami azért is különleges számunkra, mert a bátyám fia és az én fiam is ezen a napon született! – mondta Bódi Csabi, aki bár tudja, hogy hívják majd a harmadik gyermekét, a nevét még nem szeretné elárulni.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.