Kiderült, mikor lesz Solti Ádám és Kiss Berni esküvője
2019-01-22  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Solti Ádám még 2015-ben jegyezte el Bernit, azonban az esküvőre még nem kerítettek sort, de azóta is töretlenül szeretik egymást.

Bár a Barátok közt egykori sztárja és Berni lagzija körül már számos pletyka keringett, ám ezidáig még nem lehetett biztosat tudni az időpontról. Annak ellenére sem, hogy még szeptemberben esküvői ruhában fotózkodtak, sőt néhány héttel ezelőtt Ádám egy csodaszép gyűrűt ajándékozott kedvesének.

Ám úgy tűnik a pár végre kiválasztotta a tökéletes időpont s a csendet megtörve minket is beavattak a részletekbe.

“IDÉN NYÁRON ÖSSZEHÁZASODUNK! Több mint 4 éve vagyunk egy pár, ebből 3 éve vagyunk jegyesek. A kezdetektől napirendi téma volt nálunk a házasság, de hogy őszinték legyünk, sokáig nem mertünk belevágni.

Rengeteg zátonyra futott párkapcsolat, és csúnya válás van előttünk rossz példaként a saját családunkból, illetve a környezetünkből. Mi nem szerettük volna így végezni. Akkor akartuk megtenni ezt a hatalmas lépést, ha majd mindketten úgy érezzük: a kapcsolatunk 100%-os. Ez most jött el.

Rengeteg mindenen mentünk keresztül MI KETTEN! Hatalmas, mindent elsöprő szerelmen. Kétségbeesésen. Elbizonytalanodáson. Síráson. Nevetésen. Veszekedésen. Ajtócsapkodáson. Szétköltözésen. Se veled se nélküleden. Megbocsájtáson. Kibékülésen. Újrakezdésen. Elmélyülésen. Veszteségen. Gyászoláson. Megerősödésen…Szétválaszthatatlanok lettünk.

Mostmár tudjuk, hogy nem rontjuk el. Egymás mellett van a helyünk. Örökre.

És alig várom, hogy a feleséged, Solti Bernadett legyek!”

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.