Kiderült, miért válik Channing Tatum és felesége
2018-04-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sokkolta a világot a hír, amikor Channing Tatum és felesége, Jenna Dewan Tatum bejelentették, hogy kilenc év házasság után elválnak.

Tatumék szerelme igazán mesébe illő volt, hiszen közös filmük, a Step Up forgatásán találtak egymásra. Most azonban kiderült, hogy kapcsolatukban már évekkel ezelőtt is merültek fel problémák, leginkább az, hogy kevés időt tudtak együtt tölteni. Maga Channing Tatum árulta el még egy 2015-ös interjúban a People magazinnak, hogy nem igazán tudja összeegyeztetni családi életét a karrierjével. A helyzet azóta láthatóan csak rosszabbodhatott, hiszen most a válás mellett döntöttek.

Azonban egy meglepő dologra derült fény, mégpedig arra, hogy a pár továbbra is együtt él közös kislányukkal, Everlyvel. A US Weekly-nek nyilatkozott egy nevét elhallgató forrás Tatumék jelenlegi helyzetéről.

– Már egy ideje nem voltak úgy igazán együtt. Még mindig legjobb barátok és ugyanúgy támogatják egymást, részt vesznek a fontos eseményeken és egy házban élnek. A dolgok Jenna és Channing között egyre inkább barátsággá alakultak át. Nem volt közöttük semmiféle vita. Mind a ketten folyamatosan úton voltak munkáik miatt és végül kiderült, hogy jobban járnak, ha külön válnak és már nincs közöttük romantikus kapcsolat – mondta a forrás.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.