Kiderült, miért lett vége Channing Tatum házasságának
2018-04-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kétségkívül az elmúlt hét legszomorúbb híre volt Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum válása, és hiába posztolta ki Jenna hosszú üzenetét Instagramra, továbbra is azt találgatja az összes bulvárlap és rajongó, hogy mi a szakítás valódi oka.

Egyes találgatások szerint (és ez tűnik a legreálisabbnak) rengeteget dolgozik most mindkettőjük, és mivel nem jutott kellő idejük egymásra, kihűlt a kapcsolatuk. Ez nem lenne meglepő annak tudatában, hogy a férfi négy filmben szerepel csak az idei évben, azonban azóta felröppent egy B verzió is a sztoriról.

Egy forrás szerint a válás valódi oka nem más, mint Channing alkoholproblémái, amit Jenna már nem tudott tovább tolerálni. Az informátor azt állította, hogy a férfi folyamatosan részegen állított haza, ráadásul más nőkkel flörtölt, és ennek köszönhetően döntött úgy felesége, hogy inkább külön utakra lép.

Azonban Jenna hamar eloszlatta a rosszindulatú találgatásokat. Elárulta, hogy férje sosem küzdöttek ilyen problémákkal, és jobban örülne, ha a további fecsegés helyett mindenki szimplán elhinné és elfogadná azt, amit Insta-posztjában írt. Kétségkívül nincsenek egyszerű helyzetben Channingék, és valószínűleg még jó pár pletyka felröppen majd, mielőtt lecsengene az ügy.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.