Kiderült, miért futott zátonyra Meghan hercegné első házassága
2019-05-17  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Egy új, Meghan Markle-ről készült dokumentumfilmben mindent kitálalnak: kiderült, mi a valós oka annak, hogy a sussexi hercegné annak idején elvált első férjétől.

Meghan Markle

Pont egy évvel azután, hogy Meghan Markle hozzáment Harry herceghez, az egykori színésznő exférje is újra házasságot kötött. Trevor Engelson egy multimilliárdos bankár lányát, Tracey Kurlandot vette el feleségül nem sokkal a kis Archie herceg születése után. Azt pedig egészen eddig nem lehetett tudni, hogy annak idején Meghan hercegné és korábbi férje miért váltak el.

Meghan és Trevor 7 év együttjárás után házasodtak össze 2011 szeptemberében Jamaicában, de 2013-ban el is váltak, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Ennél többet nem árultak el, ám egy most megjelent, Meghan Markle-ről készült dokumentumfilmben sok mindent megtudhatunk: főként azt, milyen is volt az élete a sussexi hercegnének, mielőtt megismerte volna Harry herceget.

Meghan Markle

Meghan hercegné az első, mindössze két éven át tartó házasságáról nem sokat beszélt korábban, de a dokumentumfilmből – ami a Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood címet kapta – megtudhatjuk, mi vezethetett a váláshoz.

Ez nem más, mint a hercegné színészi karrierje, ami éppen akkor indult be a Suits nevű sorozat által, amikor Trevor Engelsonnal egy párt alkotott. Házasságuk a távolság miatt futott zátonyra: hiszen, amíg Meghan Torontóban forgatott, addig akkori férje Los Angelesben volt, így pedig a kapcsolatuk nem működött.

Meghan Markle

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.