Kiderült, mi miatt adott második esélyt Katalinnak Vilmos herceg
2019-07-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Úgy hírlik, Kate Middleton igencsak levette a lábáról Vilmos herceget nem sokkal azután, hogy szakítottak: Cambridge hercegnéje annak idején egy igazán dögös szerelésben hódította vissza a brit trón várományosát, aki talán éppen emiatt volt hajlandó adni neki egy második esélyt.

Vilmos herceg

Egy vadító ruhára lett volna szüksége annak idején Katalin hercegnének ahhoz, hogy a szakítás után Vilmos herceg adjon neki egy második esélyt? A brit királyi család ún. szakértője, Katie Nicholl legalábbis erről ír Kate: The Future Queen című könyvében.

Katalin hercegne

Bár Kate Middleton és Vilmos herceg most igazán boldognak tűnnek három, imádni való gyermekükkel – Györggyel, Saroltával és a kis Lajossal –, ám kapcsolatuk nem mindig volt ennyire felhőtlen. Ugyanis 2007 áprilisában – hat év együttjárás után – az akkor egyetemista pár néhány hónapra szakított egymással. Úgy tudni, Vilmos volt az, aki kidobta Katalint, ráadásul az apja, Károly herceg hatására: Wales hercege ugyanis úgy érezte, a fia túl fiatal ahhoz, hogy lehorganyozzon valaki mellett. A szakértő szerint azonban nem töltöttek sok időt külön, a herceg ugyanis egy hónappal a szakítás után adott egy második esélyt mostani feleségének.

Katalin hercegne

„Vilmos fordult Katalinhoz azzal, hogy újra együtt szeretne lenni vele. Katalin semmit sem akart elsietni, mert nagyon összetört a szakítás miatt, így azt mondta Vilmosnak, még egy kis időre van szüksége” – olvasható a könyvben.

Vilmos végül júniusban meghívta Katalint egy „őrülten huncut témájú” kiöltözős bulira Dorsetben, az akkor egyetemista lány pedig addigra már meggondolta magát, s ő is újra akarta a Vilmossal való kapcsolatot. A könyvben leírtak szerint Kate Middleton a bulira nővérkének öltözött: egy nagyon szexi neccharisnyát viselt egy igen rövid ruhával. Ezzel a szereléssel pedig elvarázsolta Vilmost, aki egész este kiskutyaként követte őt mindenhová. A parti végére pedig újra visszataláltak egymáshoz.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.