Kiderült, hova utazott nászútra Németh Kristóf és felesége
2019-03-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Nem édes kettesben, hanem családostul indult útnak Németh Kristóf és felesége, Zita, hogy megünnepeljék a házasságkötésüket.

Szerették volna, ha megoszthatják a boldogságukat a családtagjaikkal, így házasságuk megkötése után a számukra fontos emberekkel indult útnak a Barátok közt egykori szereplője és felesége, Zita. Németh Kristóf és kedvese felejthetetlen utazást tudhat maga mögött, amire mindkettejük édesanyja és a színész fia, Lóci is ellátogatott.

– Sem nekem, sem Zitának nem volt kérdés, hogy ezúttal az egész családdal vágunk neki a thaiföldi kalandnak. Nem tudhatjuk, hogy megadatik-e az életben még egy ilyen lehetőség; szerencsére mindkettőnk anyukája egészséges, kíváncsiak a világra, szeretnek kimozdulni. Örömmel áldoztuk a nászútra félretett pénzünket erre az útra. Elmehettünk volna kettesben a Maldív-szigetekre is, mi azonban ragaszkodtunk a közös nyaraláshoz – mondta a hot! magazinnak Németh Kristóf, aki maradandó élményekkel tért vissza Thaiföldről a szeretteivel: ellátogattak a Majmok hegyére, motoroztak, míg a Buddha-szobornál karkötőt is kaptak a szerzetesektől. A tengerpart pedig lenyűgözte őket.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.