Kiderült, hol tartották Liptai Claudiáék az álomlagzit
2018-06-11  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Teljes titokban, barátai és családja körében tartotta 120 fős lakodalmát Liptai Claudia (44) és férje, a cukrász Pataki Ádám (38).

Múlt csütörtökön, szintén teljes diszkréció mellett történt meg a polgári szertartás Érden, szombaton azonban már a barátok és a kollégák is együtt ünnepelhettek velük a lagzin.

A több hónapos szervezés után egy Pest megyei lovaskúriában került sor a nagy eseményre, pontosan ott, ahol 2014-ben az Edda frontembere, Pataky Attila (66) is egybekelt kedvesével, Orsival.

Mint ismert, sem Ádám, sem Claudia nem először házasodott, ám Liptai első násza Gesztesi Károly (55) színésszel spontán akció volt, most azonban nagy műgonddal, minden részletre alaposan figyelve alakította a nagy napot. Biztosra mentek, a hatalmas parkkal körülvett, luxusfaházakkal kibővített, több mint 300 éves szállodaépület személyzete csak a násznépre koncentrált, más vendéget nem is fogadott, még vasárnap is hirdette internetes honlapján: technikai okok miatt június 8. és 10. között zárva tart.

– Egy nő a haláláig nő marad. Ha negyven felett is vágyat érez arra, hogy férjhez menjen, akkor nyugodtan tegye meg – mondta korábban a Best magazinnak Liptai, akinek egyedi ruháját Benes Anita tervezte.

A menü, a torta és a esemény menete szigorúan titkos volt, a helyszínt szigorúan őrizték, szinte hermetikusan elzárták az érdeklődők elől, ám a Blikk megtudta, meglehetősen romantikus hangulatban csordogált a lakodalom. A terítéken a vendégek púderrózsaszín rózsák, hozzá stílusban passzoló szalvéták, üvegvázák és rengeteg virág társaságában fogyaszthatták az ünnepi vacsorát, majd táncolhattak egészen hajnalig. A hangulaton az sem rontott, hogy információnk szerint a vendégeket nem csak Jókai Mór A szerelem bolondjai című regényéből vett szemelvények fogadták az asztalukon, hanem a belépéskor titoktartási szerződés is várt mindenkit, csak annak aláírása után léphettek be a rendezvényre.

A meghívottak azonban így is remekül érezték magukat, a közösségi oldalakra felkerült fotók alapján Ábel Anita, Dobó Kata, Till Attila és Csonka András is kiválóan szórakozott, hajnalig táncoltak – utóbbi még dalra is fakadt, miközben a rádiós műsorvezető, Garami Gábor szolgáltatta a zenét a keverőpult mögött.

Különös egybeesés, hogy Liptai Claudia házassága éppen abban a vidéki kúriában köttetett, amelyben báró lubellei Lipthay Béla, a híres lepidopterológus, azaz lepkész élt 1863-tól egészen 1920-ig. Az épület több tulajdonosváltást is megélt, majd a II. világháború után iskolaként hasznosították, később lakások is voltak benne. A 80-as évek közepétől működik fogadó a kúriában, és azóta több épülettel is bővült a birtok.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.