Kiderült, hol házasodik össze a szerelmével L. L. Junior
2019-06-26  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ugyan már egyszer egybekelt a kedvesével külföldön L. L. Junior, Magyarországon is kimondják majd a boldogító igent, ugyanis Körtvélyessy Zsolt nem szeretné elmulasztani, hogy a lányát, Kingát az oltár elé kísérje.

Kortvelyessy Kinga

A legnagyobb titokban házasodott meg L. L. Junior idén januárban. A rapper és szerelme, Körtvélyessy Kinga Dominikán mondták ki a boldogító igent, tervükbe pedig senkit nem avattak be, még a barátaikat és a családjukat sem. Lesi László, azaz L. L. Junior kedvesének apja, Körtvélyessy Zsolt azonban nem hagyja annyiban a dolgot: ő maga is szervez egy ceremóniát őszre Magyarországon.

Kortvelyessy Kinga

A színész, aki a Barátok köztben Hoffer Józsi szerepét alakította, elárulta: L. L. Junior és Kinga egy kis kápolnában házasodik össze Kecskeméten.

– Egy gyönyörű, mondhatni spirituális energiával bíró helyen, egy kecskeméti kis kápolnában lesz Kingáék itthoni esküvője. Sokat játszom ott, a szívügyem lett az a hely, és szeretném, ha ott kelnének egybe – mondta a Borsnak Kinga apja, Körtvélyessy Zsolt.

Kortvelyessy Zsolt

– Én szervezem és valószínűleg én is állom az egész eseményt, ami egy szűkkörű, családi rendezvény lesz, tényleg csak a legközelebbi emberekkel. A szertartás után pedig egy kecskeméti, kedves, hangulatos étteremben folytatjuk a napot. De még sok minden képlékeny, egyelőre csak a kápolna biztos, valamint Kinga ruhája, ami már természetesen megvan.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.