Kiderül, mi köti össze Németh Kristófot és szerelmét
2019-02-07  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A Barátok közt egykori szereplője a Borsnak számolt be azon történetről, amely még a thaiföldi Phuket szigetén kezdődött. Fellelhető ott egy monumentális szobor, a Big Buddha, annak belsejében pedig ki van alakítva egy templom jellegű rész, ahol Kristófék szert tettek a karmikus karkötőkre.

„Bent megáld egy buddhista szerzetes, majd felköti a csuklódra ezt a színes, fonott fonalat. Ez is karmakarkötő, aminek az a lényege, hogy addig kell fent lennie, míg magától le nem esik” – mondta a Borsnak Németh. „Ha leesik, az azt jelenti, hogy túl vagy egy nagy karmikus problémán, vagy életfeladaton, egy szintet lépett az életed” – tette hozzá a színész, aki szerint ilyenkor érdemes visszamenni, hogy egy újat kössenek az ember kezére.

Kristóf és Zita számára ez egy fontos kötelék az életükben, ha ránéznek a karkötőre, mindig egymásra gondolnak. „A kapcsolatunk, a házasságunk azon a szinten van, amikor még mindig egymáson jár az eszünk” – mondta Németh, aki szerelmével egy másik karmikus megoldást is kipróbált. „Arany lapocskákra is ráírhatod a neved, ami annak a záloga, hogy az ember visszatér” – számolt be a lapnak Kristóf, aki a nejével ki is próbálta ezt a módszert. „Alapvetően keresztény fiú vagyok, de minden hagyományban jó hinni” – tette hozzá a színész.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.