Ki volt a legnagyobb showman?
2017-12-25  /  Szerző:   /  Ajánló, Egyéb  /  Nincs hozzászólás

Phineas T. Barnum különös figura volt: kora nagy úttörője, igazi látnok, aki határtalan képzelőerejére támaszkodva csinálta meg szerencséjét. Története egy eredeti dalokkal tarkított filmmusicalben kel életre, olyan parádés látványt tárva a néző elé, aminek tényleg csak a moziban lehetünk tanúi.

Barnum (az Oscar®-díjra jelölt Hugh Jackman) feleségül veszi gyermekkori szerelmét, Charityt (az Oscar®-díjra jelölt Michelle Williams), majd két kislányuk is születik. Mikor a férfi elveszíti állását, eleven fantáziája menti ki a bajból: megalapítja úttörő cirkuszi produkcióját New Yorkban, ahol számtalan különc figurának járhat csodájára a világ. Az érdeklődő tömeggel egyidőben az ellenzők tábora is nő, ám a világ legnagyobb showmanje tudja: az nem hozhat változást, aki nem tűnik ki a tömegből.

A legnagyobb showman egy eredeti és merész új musical, amely a showbiznisz születését mutatja be, s valóra vált álmokkal ejt ámulatba.  A három Golden Globe®-díjra –a legjobb film (musical/vígjáték), a legjobb színész (musical/vígjáték) és a legjobb betétdal kategóriákban – jelölt alkotás további szereplői Zac Efron, Rebecca Ferguson és Zendaya.

December 28-tól a mozikban!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.