Készenlétben állnak Katalin hercegné szülése miatt
2018-04-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Bár még napok vagy akár hetek lehetnek Katalin hercegné szüléséig, a kórház semmit sem hagy az utolsó pillanatra: az intézmény előtt már tilos parkolni és a kordonokat is kihelyezték. Ez akár azt is jelentheti, hogy most már tényleg nem kell olyan sokat várni: hamarosan kiderül, hogy egy újabb herceg vagy hercegnő érkezik a családba.

A St. Mary’s kórház előtt már elhelyezték a kordonokat, melyekkel a túlságosan elhivatott sajtósokat és a rajongókat próbálják távol tartani majd. A fotósok és videósok egyébként csak a szülés napján foglalhatják el a helyüket, bár egyelőre még arról sincsenek információk, hogy mikorra van kiírva Katalin hercegné, csak annyit lehet tudni, hogy április második felében érkezik az újabb trónörökös.

A kórház dolgozói egyébként már március végén lefestették az épület kerítését, hogy az újszülött első képein jól mutasson.

A királyi baba érkezését a Kensington-palota hivatalos oldalán lehet majd figyelni, itt jelentik be, ha eljött az idő, ahogy azt is, hogy kisfiúval vagy kislánnyal bővült-e a család. Persze a kórháznál várakozó újságírók is tudósítanak majd az eseményekről, ahogy arról is, mikor lép ki a hercegi pár karján az újszülöttel a kórházból.

Ebben a kórházban született 2013-ban György, majd 2015-ben Sarolta is, ráadásul ugyanaz az orvosi csapat vigyáz majd a hercegnére, mint korábban. Voltak olyan pletykák, hogy Katalin otthon szülést tervez, de ezek szerint meggondolta magát.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.