Kelemen Anna párkeresési szokásairól vallott
2017-12-17  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kelemen Anna (37) egy edzőteremben keresi az ideális pasit. Az egykori playmate újra szingli, és ennek örömére teljes erővel belevetette magát a társkeresésbe. Mivel kifejezetten jó testű férfira vágyik, és szereti meghökkenteni őket, a konditerem ígéretes vadászterepnek tűnt.

Annácska indított egy videoblogot, amiben a rá jellemző stílusban mesél a hétköznapjairól, s itt is látható, ahogyan egy személyi edzőnek felajánlja a lehetőséget, hogy a magányos időkben összebújna vele.

– Tudtad, hogy szexszel annyi energiát égetünk el, mint egy 50 perces edzéssel? – tért a lényegre rögtön Annácska, aki megszerzi magának, amit akar.

– Úgy gondolom, egy kellemes kellemetlenkedő vagyok, vicces és szexi edzés közben kizökkenteni az izomkolosszusokat. Sok edzőtermi férfit egyébként jobban érdekel a saját mellizma, mint egy nőé, épp ezért izgalmas ilyen helyen flörtölni – magyarázta a Blikknek a szőkeség.

Anna azt is elmondta, hogy nem állandó partnert keres, ha megtetszik neki valaki, azt megszerzi, de utána halad tovább.

– Ez persze, nem jelenti azt, hogy ne maradnék szingli, a videóim nézettségéből is az látszik, hogy én kellek az embereknek, nem pedig ők nekem – nyilatkozta a Blikknek Annácska, aki a videóban tovább puhította áldozatát.

– Mellmodellt keresek! Egy ideje nincs kinek a mellén pihenjek. Kell nekem egy ilyen gyönyörű test, mint a tiéd. Ráadásul babaarcod van. Hajlandó volnál néha magad adni nekem? – tette fel a konkrét kérdést Annácska. A „megkérdezett” pasi elsőre nem adta be a derekát, sőt, arra biztatta Annácskát, hogy kezdjen el vele inkább edzeni, mert egy kis feszesítés ráférne. A playmate nem jött zavarba a felvetéstől, kategorikusan kijelentette, hogy ő pasit és nem edzőpartnert keres.

Annácska nemrég azzal került a Blikk hasábjaira, hogy egy szexpartnerkereső oldalon hirdeti magát. A palymate elmondta, hogy korábbi párjával szakított, így újra teljes, szingli életet akar élni, és ebben benne van a szex is. Arra is kitért, hogy nem tartja magát Tinder-kompatibilisnek, ezért választott egy felnőttoldalt a partnerkeresésre.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.