Kedvenc tavaszi sneakereink lesznek a Converse újdonságai
2018-03-15  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Tyler Gregory Okonma vagy ahogy ismerik, Tyler, the Creator amerikai rapper igazán sokoldalú személyiség. Amellett, hogy sikeres producer, rendező és énekes egyszemélyben, a divat is közel áll a szívéhez.

A Converse márkával már nem először készít közös kollekciót, történetük egy One Star darabbal kezdődött, majd saját tervezésével a GOLF le FLEUR kapszula kollekcióval folytatódott.

A kollaboráció hamarosan új darabokkal bővül. Ki gondolta volna, hogy a BMX őrült, szabadszájú rapper ilyen romantikus, mondhatni csajos cipőkkel rukkol elő?

A Tyler the Creator virágos sneakerek Valentin-napon debütáltak a vásárlók előtt, azaz február 14-től elérhetőek már Magyarországon is, uniszex méretezésben.

A hasított bőr csukák 3 kellemes pasztellszínben készültek: rózsaszínben, babakékben és világoszöldben, az áruk pedig 29.990 Ft.

A sneakerek oldalán egy virág visszafogott dizájnja látható, közepén a jól ismert Converse csillaggal. Ezek a kényelmes sportcipők garantáltan a kedvenceid lesznek idén tavasszal!

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.