Katalin hercegné az anyaság nehézségeiről vallott
2019-01-27  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Elsőre valószínűleg mindenki azt gondolja, hogy a királyi családban gyereket szülni és nevelni egyszerűbb, mint bármi más. Hiszen sokak szerint egyáltalán nem kell sokat foglalkozniuk a gyerekekkel, rengeteg szabad idejük van és minden segítség a rendelkezésükre áll.

Az igaz, hogy valószínűleg a legjobb dadusokat veszik fel, de ennek ellenére Katalin hercegné és Vilmos herceg mindig hangsúlyozzák, hogy ők úgy nevelik a gyerekeiket, mint az átlagos szülők. Minden szinten ők gondoskodnak róluk, sőt Katalin hercegné pár nappal azután, hogy megszülte Lajos herceget, már egyedül vitte az óvodába György herceget.

Katalin hercegné évek óta támogatja a FamilyLine nemzeti segélyvonalat. Most az általuk rendezett ebéden fejtette ki véleményét a gyereknevelés nehézségeiről.

A hercegné elárulta, hogy szerinte nagyon is nehéz szülőnek lenni és minden szülő ugyanazokat a küzdelmeket és nehézségeket éli át. Azt is elmondta, hogy a szülők sok segítséget kapnak, amíg a gyerek kicsi, kb. 1 éves, de utána már jóval kevesebbet, sőt még könyvek sem állnak a rendelkezésükre.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.