Kárpáti Rebeka őszintén vallott párkapcsolatáról
2019-07-16  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Két hónappal ezelőtt döntött úgy R. Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel, hogy összeköltöznek. A szerelmesek igazán szerencsésnek tartják magukat, hiszen egyikük sem féltékeny a másikra.

Karpati Rebeka

Völgyi Dániel tavaly jegyezte el szerelmét mallorcai utazásuk alatt, így várható volt, hogy előbb-utóbb összeköltöznek a fiatalok. Nemrégiben pedig a szépséges színésznő a Lokálnak árulta el, milyen fejlemények történtek azóta, hogy egy lakásban él a sportolóval, illetve mi minden változott meg, ha megváltozott egyáltalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ʀᴇʙᴇᴋᴀʀᴘᴀᴛɪ · (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,

„Sok párnál előfordulnak súrlódások az együttélés első hetei alatt, nálunk viszont nincsenek ilyenek. Jobban szeretjük, ha együtt tudunk menni buliba vagy kikapcsolódni, de amikor ez nem jön össze, én akkor sem vagyok féltékeny. A bizalmatlanság megölné a kapcsolatunkat. Persze, féltem Danit, hiszen a szerelmem, de sosem nézek bele a telefonjába, és nem vonom kérdőre, ha este késik fél órát” – árulta el a szépséges színésznő.

Karpati Rebeka

Összebútorozásuk után úgy érzik, jöhet a következő nagy lépes az életükben, bár azt még nem tudják, pontosan mikor sikerül majd eljutniuk odáig. Ugyanis a terveikben 2020-ra volt kitűzve az esküvő időpontja, ami már biztosan csúszik egy keveset, de továbbra is eltökéltek azzal kapcsolatban, hogy végleg összekössék az életüket.

Karpati Rebeka

„Korábban úgy gondoltuk, jövő nyáron lagzi is lesz, de az élet közbeszólt, hiszen még az sem biztos, hogy melyik városban fogunk élni. Ezért nem tudtuk elkezdeni az előkészületeket, de nem görcsölünk rá a témára, mindennek eljön az ideje, egyelőre nincsenek konkrét elképzeléseink az esküvőt illetően” – mesélte a boldogságban úszva R. Kárpáti Rebeka.

Karpati Rebeka

Forrás: Blikk

 

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.