Kárpáti Rebeka elárulta, milyen lesz az esküvője
2018-08-09  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Magyaros, hagyományos esküvőre vágyik Kárpáti Rebeka, ám a boldogító igen kimondása előtt egy dolog még várat magára, s a sorozatszereplő szülei hibájába sem szeretne esni.

Mint megírtuk, a győri focista, Völgyi Dániel két hónappal ezelőtt kérte meg a Jóban Rosszban szereplőjének, Kárpáti Rebekának a kezét. A pár már javában tervezgeti az esküvőt, s néhány részletbe a Story magazint is beavatták.

– Ha már esküvő, legyen magyaros, gulyáslevessel, sok vendéggel! – mondta a Story magazinnak Kárpáti Rebeka, aki már azt is tudja, milyen ruhát visel majd a nagy napján. – Van egy nagyon kedves divattervező barátnőm, nyilván az ő ruháját viselem majd.

A 23 éves menyasszony és focista párja azonban előtte közös otthont szeretne találni.

– Dani Győrben focizik, engem viszont a munkám Budapesthez köt. Heti három-négy napot és éjszakát így is együtt töltünk, de elegünk van a folytonos egyeztetésből, holmicipelésből. Szeretném szó szerint hazavárni Danit egy jó vacsorával, családként élni vele. Elvált szülők gyermeke vagyok, pontosan tudom, milyen hibákat nem szabad elkövetni, mire kell nagyon figyelni, hogy egymás mellett maradhassunk és a kapcsolatunk ne laposodjon el – mondta a magazinnak R. Kárpáti Péter lánya.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.