Kapócs Zsóka hat évig küzdött az anyaságért
2018-10-27  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Több műtéten és számtalan mélyponton ment keresztül Kapócs Zsóka (38), aki hat éven át küzdött az anyaságért. Ma már kendőzetlen őszinteséggel beszél a kudarcokkal és fájdalommal kikövezett útról, amely a lassan hét hónapos gyermekéhez, Boriszhoz, valamint vele együtt a boldogsághoz vezetett.

– Körülbelül harmincesztendősen értem meg arra, hogy lassan szeretnék gyereket, majd harminckét évesen már tettem is érte, aztán meglepődtem, hogy nem sikerült. Háromnegyed év után elmentem orvoshoz, és kiderült, hogy endometriózisom van. Ezt követte egy négyórás műtét – árulta el a színésznő, aki az ATV Jakupcsek plusz című ma esti műsorában bővebben is beszél élete legnehezebb időszakáról.

Az operáció után érte a legnagyobb arculütés. Azt hitte, a sikeres beavatkozás után könnyebben mennek majd a dolgok, de csak ezután kezdődött a neheze. Újabb műtétek és négy sikertelen lombikprogram következett.

– Ebben a hat évben benne van minden magánéleti válság is. Hiszen egy friss kapcsolatban hogyan rukkolsz elő azzal, márpedig ez a helyzet, hogy én gyereket szeretnék – jegyezte meg Kapócs Zsóka, majd hozzátette: mindvégig tudta, hogy ketyeg a biológiai órája, ezért sem akarta húzni az időt.

– Egy dolgot láttam magam előtt, hogy nekem lesz kisbabám, és ezért képes vagyok a falon is átmenni, semmi nem érdekel – szögezte le Zsóka. – A végén már olyan mennyiségű hormont kaptam, hogy láttam a testemet átváltozni. De ez sem érdekelt volna, ha tudom, valaki vár az út végén, de ez soha nem volt egy percig sem biztos – tette hozzá a színésznő. – Létezik az, hogy valamit én ennyire szeretnék, de nem kapom meg? Ez nagyon komoly mélypontokat jelentett az életemben.

Persze, a külvilág erről semmit nem tudott, mindig mosolygott, csak a közvetlen baráti társaságát és a szűk családját avatta be. Aztán minden jóra fordult, társra lelt, az ötödik lombikprogram pedig eredményesnek bizonyult, így megérkezett életébe a csoda.

– Amikor megismertem a jelenlegi páromat, s váltottam klinikát is, egyszer csak sikerült tíz petesejtet adnom. Nem is akartam elhinni, hogy végre sikerült. Addigra jutottam el arra a pontra, hogy ezt az utolsó kört képes vagyok még megcsinálni. Tényleg erős csajnak tartom magam, de úgy éreztem, nem bírok el több csalódást – vallotta be a színésznő. Borisz makkegészségesen született, s édesanyja legnagyobb boldogsága. Zsóka ma már tudja, ha valaki valamiben nagyon hisz, az a végén valóra válik.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.