Justin Bieber megkérné Selena Gomez kezét
2018-02-20  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Justin Bieber szívesen megkérné Selena Gomez kezét, de még vár a megfelelő pillanatra.

Justin Bieber és Selena Gomez tavaly talált újra egymásra, és a vak is látja, hogy a pár kapcsolata ezúttal erősebb, mint valaha. Egymás iránt érzett szeretetüket Instagramon is megmutatják követőiknek, cuki randikra járnak, és sosem tűntek boldogabbnak.

Azt beszélik, hogy Justin egyértelműen benne van a hosszútávú, komoly kapcsolatban Selenával, de az énekes szeretné, ha ez így is maradna, s ennek érdekében máris képes lenne megkérni Selena kezét. Egy dolog azonban megállítja őt.

Egy közeli forrástól tudta meg a HollywoodLife, hogy Justin akár azonnal képes lenne letérdelni Selena elé, hogy megkérhesse a kezét, ha csak rajta és az érzelmein múlna, de sajnos ez nem csak ennyin múlik, így kénytelen várni a legmegfelelőbb pillanatra.

A forrás azt is hozzáfűzte még, hogy az egyik legnagyobb dolog, amit Justin megtanult a Selenával való múltbéli, sikertelen kapcsolatukból, hogy meg kell próbálnia Selenát és az ő terveit, vágyait előtérbe helyezni ahelyett, hogy önző viselkedést tanúsítana a lánnyal szemben.

Selenával kapcsolatban a korábban említett forrás még azt is megosztotta, hogy a lány nem akarja elsietni a dolgokat, és szeretne időt adni édesanyjának, hogy elfogadhassa a Justinnal való kapcsolatát, mielőtt egy új szintre lépnének.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.