Judy kitálalt a házasságáról
2018-08-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A legtöbben egy fabatkát sem adtak volna kapcsolatuk tartósságáért, rengetegen voltak, akik nem hittek a szerelmükben. Judy és a tizenkét évvel fiatalabb Balázs azonban rácáfolt a kétkedőkre, igén ünneplik hetedik házassági évfordulójukat.

Természetesen, ahogyan másoknál, náluk is voltak nehézségek, ám mostanra sikerült minden akadályon átlendülniük.

„Mondhatnám, hogy nem voltak viták, de nem akarok hazudni. Az elején sokat harcoltunk Balázzsal. A páromnak előttem nem volt komoly kapcsolata, senkivel sem lakott együtt, így Balázsnak alkalmazkodnia kellett, ami nem volt egyszerű – kezdi Judy a Story magazinnak. – Bedobhattuk volna a törülközőt, de nem tettük, inkább harcoltunk egymás szerelméért. Később is sokat randevúztunk, és nem esett nehezünkre, ha bocsánatot kellett kérni a másiktól…” – folytatja Judy, aki nem bánta, ha kedvesével nem mindenben értettek egyet, mivel vele olyan szerelmet élhet meg, amilyenben még sosem volt része. És ami a legfontosabb, férje nagyon őszinte, tudja, sosem hazudna a szemébe. Az sem utolsó szempont a tökéletes harmóniához, hogy Balázs remek apa, ő van otthon kislányukkal, amikor Judy fellépésekre megy – megérti, milyen fontos Judy számára az éneklés.

Bár az énekesnő túl van a negyedik ikszen, nem gondolja, hogy ne szülhetne, ezért nem zárkózik el a családbővítés lehetőségétől.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.