Jolly és Barbara még nem zárták le a kapcsolatukat
2019-09-08  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Jolly exe, Barbara szerint a zenész még mindig őt szereti, hiába ment vissza Suzyhoz, akivel a kapcsolatuk már végérvényesen megromlott.

Jolly

Tud-e ennél is tovább bonyolódni az ügy? Nyáron robbant a hír, hogy szakított a mulatós házaspár, Jolly és Suzy. A férfi egy ideig tagadta, de végül kiderült, hamar egy új nő mellett találta meg a boldogságot. A 21 éves Barbarával akkor lángoló szerelemről és tökéletes kapcsolatról volt szó, miközben egymást érték a vádaskodások Suzy és férje közt. Végül augusztus végén kibékültek, majd újra összeköltöztek. Barbara most azt állítja, igazából sosem lett kimondva közte és az énekes között, hogy: vége.

„Mi még nem zártuk le a kapcsolatot Jollyval. Nem szakítottunk!” – kezdte a modell a Borsnak, hozzátéve: ugyan mindkettejüknek maradtak elvarratlan szálaik az előző kapcsolataikból, igazán jó párost alkottak.

Jolly

„A mai napig szeretem. Négy és fél hónapon keresztül sülve-főve együtt voltunk” – folytatta a lány, akivel kölcsönösen támogatták egymást mindenben, mégis úgy döntöttek, egy kis szünetet adnak maguknak.

„Jolly ez idő alatt ment vissza Suzyhoz.”

Jolly

Barbara biztos benne, a békülés csak ideig-óráig szól. Mint mondja, a férfi igazából összezavarodott, de mivel valójában őt szereti, így bízik benne, hogy erre hamarosan rájön. Akkor pedig visszatér majd hozzá, ugyanis neki azóta sincs párja.

„Réges-régen megromlott már a házasságuk. Nem egyszer próbálták helyrehozni a kapcsolatukat, de nem sikerült. És ez most sem megy majd, mert ami nem működik, azt nem kell erőltetni. Az idő úgyis mindent eldönt, én csak annyit mondok, a mai napig jó kapcsolatban vagyunk, beszélünk.”

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.