Jolie nyilvánosság előtt alázza meg gyerekei apját
2018-08-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Angelina Jolie túl van három házasságon, mégsem tudja a válás elsőszámú szabályát: a gyerekeket ebből ki kellene hagyni. Ám a színésznő nyilvánosan támadja férjét, Brad Pittet.

A 43 éves színésznő korábban azt nyilatkozta, az élete teljesen megváltozott, amióta gyermekei vannak, s mindig őket helyezi előtérbe. Angelina Jolie szavai most a Daily Mail cikke szerint egészen üresen csengenek, hiszen az utóbbi időben kiteregette a nyilvánosság elé, hogy mindenképpen el szeretne válni Brad Pittől, aki a színésznő szerint nem fizet elég gyerektartást.

A hírportál azt írja: Angelina Jolie három házasság után már igazán tudhatná, hogy a válást nem a gyerekek előtt kellene lebonyolítani. Egyes források szerint a színésznő dühből intézi válását a média előtt.

Brad Pittnek pedig bizonyára fájnak a nyilvánosság elé kiteregetett dolgok, és el is utasítja exneje vádjait.

Pierse Morgan újságíró szerint kevés rosszabb dolog van annál, mint az, hogy Angelina azt terjeszti: a színész nem látja el rendesen a gyermekeit. Úgy véli, annál is kevés rosszabb dolog van, hogy mindezt az egykori szerelmes pár gyermekei is észlelik: olvashatják, hogy miket írnak a szüleikről, s a tévében is megnézhetik, mennyire eldurvul a válás. Persze, minden anyag, ami erről szól, elérhető lesz életük végéig.

Pierse Morgan szerint – bár egyetlen válás sem ér véget boldogan – jobb volna, ha zárt ajtók mögött intéznék a szakítást, főleg így, hogy gyerekek is érintettek az ügyben. Az újságíró azt boncolgatja, Angelina Jolie vajon miért dönthetett úgy, hogy a nyilvánosság előtt alázza meg gyermekei apját, vajon miért teszi nehézzé, hogy a színész láthassa a csemetéket. Morgan szerint nem túl bölcs dolog ilyenekhez folyamodni úgy, hogy a színésznő azt mondja: mindig a gyermekeit helyezi előtérbe.

Ám a miértekre a választ csak Jolie és Pitt tudhatja.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.