Johnny Depp mégsem verte az exfeleségét?
2019-03-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Johnny Depp rágalmazásért beperelte volt feleségét, Amber Heard színésznőt és 50 millió dollár, azaz 14 milliárd forint kártérítést követel. Heard először 2016 májusában, egy évvel a házasságkötés után vádolta meg Deppet párkapcsolati erőszakkal. A bíróság távoltartást rendelt el, a pár végül 2017-ben vált el.

A Daily Mail információi szerint Depp egy 40 oldalas dokumentumot nyújtott be panaszként Virginia bíróságán. A dokumentumok szerint pedig tanúk is vannak arra, hogy Heard a barátaival együtt találta ki a történetet, miszerint Depp erőszakosan bánt vele és többször is megverte. Sőt, az is kiderült, hogy az utolsó álhírt akkor kezdték el terjeszteni, amikor elkezdték játszani a mozik az Aquamant, ami Heard első szerepe volt nagy költségvetésű filmben. Ezzel remélve, hogy a jegyeladások az egekig fognak szökni.

Depp állítja, hogy volt felesége a házasságuk alatt többször is megcsalta őt a Space X atyjával, Elon Muskkal. Illetve Heard állításával ellentétben nem Depp volt az erőszakos a kapcsolatukban, hanem Heard. A színész ugyanis elárulta, hogy egyszer műtéti úton kellett visszavarrni az ujját, mert volt felesége egy üveg vodkát vágott hozzá.

Depp ügyvédje, Adam Waldman szerint ez az eset jó példa a #metoo kampánnyal való visszaélésre, ugyanis Heard az áldozat szerepébe bújt, annak ellenére, hogy ő volt a bántalmazó. Waldman állítása szerint ügyfelével, Johnny Depp-pel alig várják, hogy meghökkentő felvételekkel, fotókkal és tanúk bevonásával tudják tisztára mosni Depp nevét, ami most igencsak be lett sározva Hollywoodban.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.