Jöhet a baba Berkiéknél?
2019-04-21  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Berki Krisztián tavaly nyáron feleségül vette szerelmét, Mazsit, akit mindenben támogat, még abban is, hogy hamarosan egy bokszmeccsen szálljon ringbe. Ám a tévés nem szeretné, ha ősz után is küzdősportot űzne kedvese, hanem inkább a babaprojektre koncentrálna.

Berki Krisztian

– Mazsi bokszolni kezdett, és alig várjuk, hogy szeptemberben egy hivatalos gálán megmutassa magát egy mérkőzésen. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy egy tévécsatorna is közvetíti majd, de ez legyen meglepetés – mondta Berki Krisztián.

– Sokan kérdezik, nem féltem-e őt, de mivel profi sportoló volt, évekig karatézott, nagyon ügyes. Ráadásul a ringen kívül mindentől megvédem őt, neki csak ott kell helytállnia. Persze azért aggódom érte, főleg, mivel szeretnénk közös babát, ezért biztos, hogy a mérkőzés után nem engedem többet a szorítóba, vigyáznia kell magára. Most kiélheti ezt az adrenalinvágyát, hagyom harcolni, utána viszont szó sem lehet semmilyen veszélyes dologról – figyelmeztetett a hazai reality műfaj koronázatlan királya, aki őszig nem lesz képernyőn, ám addig sem hagyja magára rajongóit, saját videós csatornát indított.

Berki Mazsi

– Nagy terveink vannak a jövőre nézve. Már a feleségem a főnököm, ugyanis közös reklámügynökséget alapítottunk, de ez még csak a kezdet. Szinte biztos, hogy az esküvőnkről készült videó is a csatornánkon lesz majd látható. Bárhova megyünk, bármit csinálunk, azt megmutatjuk – mondta Krisztián, aki feleségével együtt készíti a kisfilmeket. – Mi kamerázunk, eddig Mazsi vágta a videókat, nemrég pedig megkértük a legmenőbb Youtuberek vágóját, Straub Dominikot, hogy ezután csinálja ő, mert így nekünk több időnk lesz a tartalomgyártásra.

Berki Mazsi

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.