Jennifer Aniston tényleg anya lesz?
2019-02-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Jennifer Anistonról szinte minden évben keringenek a pletykák, miszerint terhes. A legújabb hírek szerint azonban most tényleg anya lesz.

A Jóbarátok sztárja tavaly februárban vált el kedvesétől, Justin Theroux-tól. Bár a pár 7 évig együtt volt, nem született közös gyermekük, de Jennifer Anistonnak előző kapcsolataiból sem született babája. Ennek az okát még mindig nem lehet tudni, de több mint valószínű, hogy Jennifernek nem lehet gyermeke. Most úgy néz ki, hogy a színésznő életét teljesen megváltoztatta egy mexikói kiruccanás.

Állítólag amikor Jennifer Mexikóba utazott, ellátogatott egy árvaházba is, ahol beleszeretett egy helyi kislányba. A színésznő jelenleg két árvaházat is támogat az országban, ezért is látogatott el Mexikóba.

Egyes hírek szerint Aniston mindig is örökbe akart fogadni egy babát, azonban volt férje, Justin nem támogatta az ötletet. Valószínűleg a szakítás biztatta Jennifert, hogy már senki sem állhat az útjába. Egyelőre még nem tudni, hogy igaz-e a hír, ugyanis Jennifer nem erősítette meg, azonban reméljük, hogy úgy dönt, ahogy neki a legjobb!

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.