Jennifer Aniston döbbenetes dolgot állít Brad Pittről
2019-06-02  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Jennifer Aniston meg van győződve arról, hogy volt férje, Brad Pitt már akkor is „kavart” Angelina Jolie-val a háta mögött, amikor még egy párt alkottak.

Brad Pitt

Jennifer Aniston és Brad Pitt öt éven át voltak házastársak. Frigyük 2005-ben futott zátonyra, ám a Jóbarátok című sorozat sztárja szentül meg van győződve arról, hogy Brad Pitt hazudott neki, s valójában már akkor lefeküdt Angelina Jolie-val, amikor még egy párt alkottak. Jennifer Aniston erről 2005-ben is beszélt már, jelesül abban a bizonyos első interjúban, amit a válásuk után adott.

Brad Pitt

Akkoriban azt mondták, haragtól mentesen váltak el útjaik, és nem egy másik nő miatt szakítottak. Pitt pedig mindig is tartotta magát ahhoz, hogy nem feküdt le Jolie-val, míg Anistonnal járt, aki azonban nem hitt neki. Az pedig, hogy a válásuk után közös képek szivárogtak ki Pittről és Jolie-ról, pont olyan fájdalmas volt neki, mintha sót öntöttek volna a nyílt sebére: sokkolta őt, hogy szakításuk után olyan hamar összejöttek (a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith forgatásán). Aniston pontosan ezért kételkedett abban, hogy Pitt és Jolie csak barátokként tekintettek egymásra a válás előtt.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.