Jennifer Aniston bevallotta, hogyan állt talpra miután szakított Pittel
2019-06-09  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Jennifer Anistont valósággal sokkolta, amikor egykori férje, Brad Pitt cserben hagyta őt. Nagyon sok segítségre volt szüksége a színésznőnek ahhoz, hogy ezen túllépjen.

Jennifer Aniston

Élete legmélyebb pontjára került Jennifer Aniston, amikor Brad Pitt megcsalta őt. A hollywoodi sztárpár 2005 októberében vált el egymástól, nem sokkal azt követően, hogy a színész a Mr és Mrs Smith forgatásán megismerkedett Angelina Jolie-val. Jennifer Aniston rettenetesen magányosnak érezte magát, amikor megtudta, hogy Pitt hűtlen volt hozzá. A Vanity Fairnek akkoriban őszintén beszélt arról, hogyan dolgozta fel a válást.

Jennifer Aniston

„Hogy magányos vagyok-e? Igen. Dühös vagyok-e? Igen. Össze vagyok-e zavarodva? Igen. Vannak olyan napjaim, amikor sajnálom magam? Abszolút. De közben mégis jól vagyok. Szerencsére támogatnak, és kemény fából faragtak engem. Hiszek a terápiában; szerintem ez egy elképesztő dolog ahhoz, hogy megismerjük magunkat” – mondta 2005-ben Jennifer Aniston, aki úgy véli: barátnői mentették meg őt attól, hogy mélyebbre süllyedjen.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.