Janza Kata így próbálja megmenteni kapcsolatát
2018-05-15  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Közös nyaralással menti meg kapcsolatát Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme, Pesák Ádám. Mindössze két hónapig bírták egymás nélkül, újra egymásra találtak.

A néhány hónappal ezelőtti viharos szakítás után újra egy párt alkot Janza Kata és Pesák Ádám. Már néhány nappal ezelőtt azt híresztelték, hogy a 45 éves színésznő visszatalált 22 évvel fiatalabb szerelméhez, jóllehet nem jósoltak hosszú jövőt kapcsolatuknak a köztük lévő korkülönbség miatt.

A Ripost értesülése szerint Janza Kata és Pesák Ádám úgy döntött, néhány napra elutaznak, hogy csak egymásra figyelhessenek, és hogy elkerülhessék a kíváncsi tekinteteket is.

– Az elmúlt hetek sem Ádám, sem az én számomra nem voltak könnyűek. Nagyon sok őszinte és mély beszélgetés vezetett odáig, ahol most tartunk – kezdte Janza Kata a Ripostnak. – Újra nyitott szívvel tudunk egymás felé fordulni, és mindketten azt érezzük, talán adhatunk egy új esélyt a kapcsolatunknak. Minden nagyon törékeny most körülöttünk, nem tudom megmondani, mit hoz a jövő, a jelent szeretnénk megélni. Minden nekünk szurkolónak köszönjük, hogy velünk vannak, köszönjük a számtalan kedves üzenetet, de továbbra is a lehető legféltettebb magánéletként kezelnénk kettőnk kapcsolatát, azaz a ránk tartozó dolgokat szeretnénk kettőnk közt megőrizni. Ehhez kérjük a kedves újságírók megértését is – nyilatkozta a Ripostnak az Operettszínház művésze.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.