Janza Kata és Pesák Ádám újra együtt
2018-05-10  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Újra együtt van Janza Kata (45) és fiatal kedvese, Pesák Ádám (23). A Blikk úgy tudja, több mint két hónappal a szakításuk után a színészpár újra közösen gondolkodik a jövőben. Színházi berkekben azt rebesgetik, Janza és Pesák szerelmesebbek, mint valaha.

— Kata ugyan több héttel ezelőtt, húsvétkor hozta nyilvánosságra szakításuk tényét, igazán sosem tudtak elszakadni egymástól. Hogy is tudtak volna, hiszen egy színházban dolgoznak – mondta a pár egyik színházi kollégája.

– Mindketten megpróbáltak egymástól függetlenül új életet kezdeni, ám a vonzalom erősebb volt. Kata ráadásul az elmúlt hetekben nagyon kivirult, életmódváltásának köszönhetően lefogyott 12 kilót, szinte sugárzik, így nem csoda, hogy Ádám újra észrevette egykori kedvesét. Mi több, egyszerűen újra beleszeretett! Kata pedig belátta, ő is jobban szereti a fiatalembert annál, hogy az eszére hallgasson − tudta meg a Blikk egy kollégájuktól, aki szerint ugyan második nekifutásra próbáltak lassítani a tempón, de az érzelmeik erősebbek voltak. Úgy tudjuk, nagyon komolyan veszik a felélesztett érzelmeiket, és sok időt töltenek együtt, romantikusan.

Janza Kata és Pesák Ádám két évvel ezelőtt jött össze, ám a jelentős, 22 évnyi korkülönbség miatt nem szívesen beszéltek a szerelmükről, szerintük ugyanis sokan nem értették meg, miért is vannak együtt. Pedig a kollégáik és a barátaik szerint kevés összeillőbb párt találni, Ádám ugyanis sokkal komolyabb a koránál, míg Kata az örök fiatal.

– Olyan nyugodtságot érzek, amilyet eddig még senki mellett. Jó, hogy a korkülönbség ellenére is működik a kémia – nyilatkozta korábban a Hot! magazinnak Janza, ám a szakításukkor mégis éppen az életkoruk tűnt problémának.

– Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz − írta a március végi közleményében a színésznő, aki azonban belátta: túl erősek az érzelmeik ahhoz, hogy külön folytassák az életüket.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.