Ismét apa lesz A szürke 50 árnyalata című trilógia sztárja
2018-10-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A Daily Mail írása szerint A szürke 50 árnyalata-trilógia sztárja harmadjára is megélheti az apaság örömét, ugyanis felesége, Amelia Warner ismét babát vár!

Jamie Dornan, akit a legtöbben talán csak Christian Grey-ként ismernek, még 2013-ban vette el feleségét, szerelmük gyümölcseként pedig már két lányuk is született, a jelenleg öt éves Dulcia és a két éves Elva.

Azt pedig, hogy úton van harmadik gyermekük is, egy bennfentes árulta el a Belfast Live-nak. Erre pedig nem sokkal azután került sor, hogy a 36 éves színész Ellen DeGeneres műsorában az apaság örömeiről mesélt, számára ugyanis apának lenni a világ legcsodálatosabb dolga.

A páros most is szeretné a legnagyobb titokban megőrizni a terhességgel kapcsolatos információkat, ahogyan az eddig is tették. A hírt azonban megerősítette Jamie Dornan a The Sunday Times magazinnak adott interjújában.

A közkedvelt színész továbbá arról is beszélt a The Sunnak, hogy számára milyen apának lenni, és szerinte az milyen kötelezettségekkel jár.

„Apának lenni a legjobb, úgy érzem az a kötelességem, hogy gondoskodjak a gyerekeimről, az egészségükről és hogy szeretve érezzék magukat. Én ezt tényleg nagyon szeretem ezt. Ez illik hozzám. Boldoggá tenni a gyerekeimet ez egy jó dolog a feleségemnek és nekem is.”

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.