Ismert ember rabolta el a szívét Pamelának
2018-04-17  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Hódi Pamela megszólalt új szerelme kapcsán a TWN.hu-nak, elárulva, hogy ismert ember rabolta el a szívét.

A lap értesülése szerint a modell új kedvese egy ismert sportoló. Pamela meg is erősítette nekik a hírt, azt is elmondta, régóta ismerik egymást, közös a baráti társaságuk, azt viszont nem tervezték, hogy több lesz köztük, mint barátság.

– Hihetetlen, hogy mindenben számíthatok rá, ha jó dolog történik velem, ha rossz, mindig ott van, támogat, velem örül. Egy igazi társ! És ami egy édesanyának, így nekem is nagy öröm, nagyon jól kijön a lányommal – nyilatkozta Pamela.

– Natikával imádják egymást, gyakran kérdezi, mikor jön majd hozzánk, mikor láthatja, nagyon megszerették egymást – mondta a TWN.hu-nak Pamela, ám párja nevét egyelőre nem szeretné elárulni.

Az utóbbi időben egyre több jel utalt arra, hogy Pamela újra szerelmes, ráadásul látták is őt egy sármos, fiatal férfival egy koncerten. Ezenkívül a modell egy képpel is tudatta közösségi oldalán, hogy foglalt a szíve, igaz, elég rejtelmesen: a férfinak csak a lába volt látható, ám sokat elárul, hogy Pamela és a férfi is ugyanolyan cipőt visel a képen.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.