Irina Shayk gyanakodott, hogy Cooper Gagával csalja
2019-06-17  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Bár Lady Gaga és Bradley Cooper tagadták, hogy több lenne köztük barátságnál, Irina Shayk sokszor gyanakodott, mielőtt szakítottak volna a színész-rendezővel.

Irina Shayk

Négy együtt töltött év után szakított gyermeke édesanyjával, Irina Shaykkal Bradley Cooper. A színész-rendező kapcsolata ugyancsak nemrégiben ért véget a szupermodellel, a rajongók máris elkezdték a találgatásokat: sokan úgy vélik, Lady Gaga az oka az elválásnak, miután olyan közel kerültek egymáshoz Bradley Cooperrel a Csillag születik című film forgatása alatt.

Irina Shayk

A Mirror azt írja: a szupermodell a szakítás előtt többször is megvádolta az Oscar-díjra is jelölt színész-rendezőt, hogy annak viszonya van az énekesnővel, jóllehet azok mindketten tagadták, hogy több lenne köztük barátságnál. Irina Shayk azonban tovább gyanakodott, s csak kétéves kislányuk, Lea De Seine Shayk Cooper érdekében maradtak együtt a forgatást követően.

Úgy tudni, a szupermodellnek egyáltalán nem tetszett, ahogyan Cooper Gagával bánt, a szakítás pedig minden bizonnyal tényleg az énekesnő számlájára írható.

„Bradley kapcsolata Irinával akkor kezdett megromlani, amikor elkezdtek közösen forgatni Gagával, Irina pedig számos alkalommal a fejéhez vágta, hogy megcsalja őt. Irina a forgatás óta képtelen megbízni Bradleyben” – árulta el egy bennfentes.

Irina Shayk

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.