Irigység kimaxolva, avagy így küzdd le sikeresen a sárga szemű szörnyet!
2018-03-12  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Már egészen kis korunktól kezdve versenyzésre és nyerésre vagyunk nevelve, azaz nekünk kell az elsőknek lenni, a legjobb dolgokat és élményeket megszerezni, ehhez pedig mindent felhasználunk, amit nem szégyellünk (a kivétel persze erősíti itt is a szabályt). Akár még füllentünk és titkolózunk is érte – valljuk csak be magunknak!

A különböző közösségi médiás csatornák remek táptalajai az irigykedésnek, sőt húsbavágóbbak, hiszen míg korábban csupán a pletykalapok láttán sárgulhattunk, melyik hollywoodi híresség éppen hol nyaral vagy lakik, addig manapság a képünkbe kapjuk a volt osztálytársunk, netán a legjobb barátnőink csilivili életét egzotikus utazásokkal, szuperszexi férjjel, mesés táskákkal és egyéb csecsebecsékkel.

Legyünk őszinték, azért bennünk is felébred ilyenkor az a bizonyos sárga szemű szörnynek becézett irigység. Ilyenkor azonban próbáljuk meg észrevenni, hogy mi is történik.

Amikor a strandon az egyik barátnőnk azt próbálja meg bemesélni, hogy jaaa, a bombaalak az csak úgy lepottyant az égből, mert ő csak két hete kezdett el komolyabban edzeni, de hát mondta is!
Aha, persze, akkor nekünk miért nem jött ez a csoda össze? És akkor egyből megérted a sok lemondott fröccsözést és vacsit.

Szóval sokan nem mondják el, hogy mi a titkuk, pedig tök nyilvánvaló – EGY KIS EDZÉS! Némi odafigyeléssel Te is szuper alakot ölthetsz. A strandszezonig szerencsére még van egy pár hónap, szóval van időd ez ügyben felvenni a kesztyűt – akár szó szerint is, de persze csak egy boxteremben.

Ha szingli vagy akkor meg pláne, mert az edzőtermek igazi kincsesbányák (pláne a box), ha az 1 nm-re jutó klassz pasikról van szó! Előzd be a barátnődet!

Ha a mozgást is kimaxolnád, válts ki egy All You Can Move SportPass-t, amivel szinte bárhol mozoghatsz Magyarországon. Igen, bármelyik kerületben, és Budapesten kívül is. Mehetsz vele jógázni, teniszezni, táncolni, fitneszterembe, gokartozni, falat mászni, és még sorolhatnám.

Így játszva lehetsz Te a nyár sztárja és végre felveheted a bikinit, amit eddig sosem mertél. Miért ne lennél Te idén az a Nő, akitől leesik mindenkinek az álla?

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.