Íme, öt szuper tanács ahhoz, hogy stílusos nővé váljunk
2019-10-07  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Szeretnénk kitűnni a tömegből, de nem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá? Megmutatjuk öt lépésben, hogyan lehetünk igazán stílusos nők!

1. Fontosak az alapdarabok

Az egyes szezonok előtt vizsgáljuk át a ruhatárunkat! Selejtezzük ki a már régi, esetleg szakadt darabokat! Vigyük el gyűjtőközpontokba vagy ajándékozzuk oda az ismerőseinknek!

divat

2. Öltözzünk az alakunkhoz!

Kizárólag csakis olyan ruhákat viseljünk, amiben kényelmesen érezzük magunkat. Nagyon sokat tud lendíteni egy nő önbizalmán, ha jól érzi magát egy ruhában. Ráadásul senki sem szeret feszengeni órákon át egy olyan darabban, ami szorítja.

divat

3. Öltözzünk az alkalomhoz!

Törekedjünk arra, hogy a szórakozóhelyen viselt ruhákat ne keverjük össze azzal, amivel munkába készülünk! Legyen szó bármilyen eseményről, gondoljuk át és készítsük elő a megfelelő darabokat! Így komolyabb megjelenést kölcsönözhetünk magunknak.

divat

4. Nem muszáj követni a divatot

Ha nem tetszik egy adott holmi, amit manapság mindenki felvesz, ne viseljük azért, mert épp divatos! Az a legfontosabb, hogy tudjunk azonosulni azzal, amit épp viselünk – írja a nlcafe.hu.

divat

5. Készítsük ki, amit felfogunk venni!

Még előző este szánjunk időt arra, hogy összeválogatjuk az egymáshoz passzoló darabokat. Ugyanis így elkerülhető, hogy a reggeli kapkodásban tönkretegyük a megjelenésünket pár felkapott ruhával.

divat

Forrás: Blikk

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.