Ilyés Jenifernek még most is furcsa, hogy Tenya a kedvese
2019-02-06  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Elválaszthatatlan lett Pintér Tibor és barátnője, Ilyés Jenifer, jóllehet a fiatal színésznő számára időnként még most is furcsa, hogy a Nemzeti Lovas Színház igazgatója a párja.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója a Zámbó Jimmy életéről szóló musical alatt talált rá új kedvesére. Pintér Tibor (44) és fiatal barátnője, Ilyés Jenifer (23) csak nemrégiben vállalták fel kapcsolatukat, amely éppen a színpadon változott meg: az egyik baráti ölelésnél mindketten érezték, hogy valami egészen más érzelem is kialakult közöttük.

– Éreztük mindketten, hogy ez most több egy baráti ölelésnél. Tibor onnantól kezdve ostromolt, hogy menjek el vele randizni, de én eleinte tartottam attól, hogy mit szól a társulat. Ő azonban olyan kitartó volt, hogy végül igent mondtam, azóta pedig elválaszthatatlanok vagyunk – mondta a Lokálnak Ilyés Jenifer, aki eleinte mestereként tekintett Pintér Tiborra, végül a kollégája és a barátja is lett. Ám a hosszú ismeretség ellenére sosem gondolt Tenyára férfiként.

A fiatal színésznő számára néha még most is furcsa, hogy párjaként tekintsen Tenyára.

– Még nincsenek terveink a jövőre vonatkozóan, csak pár hete vagyunk együtt, és nekem idő kell ahhoz, hogy az érzelmeim kiteljesedjenek, de teljes köztünk a harmónia. Kicsit azért még furcsa, hogy már ne csak a főnökömként, de a páromként is tekintsek rá – mondta Tenya barátnője.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.