Ilyennek látja a Konyhafőnök séfjét, Rácz Jenőt új szerelme
2019-07-15  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Michelin-csillagos séf szerelme, Gyuricza Dóri úgy érzi, a Konyhafőnök című műsornak ő az abszolút nyertese.

Gyuricza Dora

Rácz Jenő korábban már elárulta, hogy már az első ölelésnél tudta, több van köztük Gyuricza Dórival, mint puszta szakmai kapcsolat, de amíg a lány a versenyzőjeként szerepelt a műsorban, ezt titokban tartotta. Miután Dóri kiesett a Konyhafőnök műsorból, rögtön randira hívta, azóta pedig felhőtlen boldogságban töltik mindennapjaikat, immár négy hónapja.

Dóri szülei és már nagyszülei is Brazíliában laktak, a gyönyörű versenyző is kint született, amikor Magyarországra költöztek gyakran segített be a házimunkába, ami sokat hozzátett a későbbi karrierjéhez: “Megvolt a feladatom például rendszeresen főztem, talán innen a gasztronómia szeretete, no meg anyuéknak Brazíliában éttermük és cukrászdájuk volt” – árulta el a Best magazinnak Dóri. Ezek után nem volt kérdés, hogy Dóra is a vendéglátói iparban szeretne elhelyezkedni, és rövidesen meg is szerezte az ehhez szükséges diplomát.

Racz Jeno

Nem meglepő, hogy a Konyhafőnök pultja mögött találkozhattunk először a lánnyal, és bár a versenyben nem sikerült a döntőig eljutnia, mégis úgy érzi, ő a verseny abszolút győztese: “Bár négy hónappal ezelőtt kiestem, szerintem mégis én vittem haza a ‘főnyereményt'” – viccelődött a lapnak az egykori versenyző. “Jenő egy erős férfi, pontosan érzem mennyire vigyáz rám. Azokra a kis részletekre is tud figyelni, ami egy nőnek nagyon fontos. Nem olyan trubadúros módon, nem ír verseket, de meghallgat, megérint, megpuszil, és azonnal válaszol az üzeneteimre…” – osztotta meg Dóri a sztárséfről.

Rácz Jenőnek komoly tervei vannak a lánnyal, mind szakmailag, mind magánéletileg. A séf elképzelhetőnek tartja, hogy később együtt dolgozzanak. Bár a lány elárulta, hogy a verseny óta nem főzött Jenőnek, mert nehéz lenne vele felvenni a versenyt – szerinte túl kritikus lenne vele, hiába is állítana mást. De ennek is biztos eljön majd az ideje például a következő karácsony alkalmával, amit mindenképp együtt szeretnének tölteni.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.