Ilyen randi programot válassz a csillagjegyed alapján
2018-08-17  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Megismerkedtél egy helyes férfivel és szeretnéd, ha már az első randi is tökéletesre sikerülne? Még mielőtt visszajeleznél a randi partnerednek, hogy melyik randi helyszínt választottad, először tudd meg, hogy a saját csillagjegyed és a randipartnered csillagjegye alapján melyik lenne az a legideálisabb randi helyszín, ahol mindketten jól érezhetitek magatokat. Alábbi cikkünkből ezt megtudhatod!

KOS (03.21. – 04.20.)

A kosok imádják az akciót és a versengést, és mindig szükségét érzik annak, hogy harcoljanak és nyerjenek. Ahhoz, hogy a jó hangulat garantálva legyen, az első randi helyszínéül válasszatok olyan tevékenységet, ahol mindketten jól érezhetitek magatokat és mindketten nyerhettek. Ilyen lehet például egy szabaduló szobából való kijutós játékban való részvétel.

BIKA (04.21. – 05.21.)

A bikák egyik kedvenc tevékenysége az evés, ezért használd ki ezt az alkalmat és foglaljatok asztalt egy jó étteremben. Viszont ha inkább természetkedvelők vagytok és első randin nem szeretnétek egy puccos étteremben feszengeni, akkor javasoljuk, hogy menjetek el egyet piknikezni vagy akár egy gasztrofesztiválra.

IKREK (05.22. – 06.21.)

Az ikrek nagyon gyereklelkűek, ezáltal az összes nosztalgikus vagy gyerekes ötlet megfelelő lehet az első randira is. Az ebben a csillagjegyben született személyeknek szükségük van kalandokra, ezért egy kiállítás megtekintése, egy fesztiválon való részvétel, vagy egy szabadban megtekintett mozifilm megnézése mindig jó ötlet lehet.

RÁK (06.22. – 07.22.)

A rákok szeretik a vizet és minden olyan élményt, ami a vízzel kapcsolatos. Ezért ha te, vagy a párod rák csillagjegyben született, a tenger mellett vagy egy strandon is remek randit szervezhettek, ahol fagyizhattok is egy jót, és remek programokban lehet majd részetek.

OROSZLÁN (07.23. – 08.22.)

Az oroszlánok szeretik a színpadot és azt, hogy a középpontban legyenek, ezért számukra jó ötlet lehet, ha az első randi alkalmával egy karaokézásra mentek el együtt. Ha pedig inkább a táncot kedvelitek, akkor akár egy tánckurzusra is elmehettek közösen, vagy ha inkább zenekedvelők vagytok, akkor egy koncerten is kitombolhatjátok magatokat.

SZŰZ (08.23. – 09.21)

A szűz csillagjegyben született személyek kedvelik az egyszerű programokat, ahol biztonságban érezhetik magukat és ahol pihenhetnek, relaxálhatnak. Egy szűz csillagjegyben született személyt soha nem fogsz tudni kényszeríteni arra, hogy egy olyan helyen bulizzon, ahol nem érzi magát kényelemben. Ezért az első randin válasszatok egy nyugodt helyet, ahol jobban megismerhetitek egymást. Menjetek el kávézni egy hangulatos kávézóba vagy nézzetek meg egy jó színdarabot közösen.

MÉRLEG (09.22. – 10.22.)

A mérleg jegyben szülöttek nagyon romantikus alkatúak, akik mindig is értékelni fogják a klasszikus randi ötleteket, mint például egy romantikus étteremben való vacsorát. A mérlegek ugyanakkor a kultúrát is nagyra értékelik, ezért egy múzeumba, színházba vagy előadásra is ellátogathattok közösen.

SKORPIÓ (10.23. – 11.21.)

Köztudott az, hogy a skorpiókat vonzzák a nem szokványos dolgok, melyeket mások sokszor akár sokkolónak is tartanak. Mit szólnátok, ha az első randin egy horrorfilmet néznétek meg, vagy akár egy olyan játékban vennétek részt, amiben zombikat kell lelőnötök?

NYILAS (11.22. – 12.21.)

A nyilas jegyben született személyek szeretik a természetet és mindig spontánul viselkednek. Szeretnek az erdőben piknikezni vagy akár túrázni is egyet a természetben. Ha esetleg nincs lehetőségetek a túrázásra, akkor csak egyszerűen csónakázzatok egyet a közeli park taván vagy menjetek el együtt paintballozni.

BAK (12.22. – 01.19.)

Nem mondunk újdonságot azzal, hogy a bak jegyben szülött emberek egy kicsit sznobok és mindig csak a legjobb dolgokat értékelik. Egy bak partner biztosan értékelni fogja azt, ha egy olyan hangulatos helyre hívod meg az első randi alkalmával, ami nemrég nyílt meg a városban, vagy ha egy egyedülálló előadásra invitálod, amelyről köztudott, hogy soha többé nem lesz újra megtartva, vagy egy olyan étterembe hívod, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra.

VÍZÖNTŐ (01.20. – 02.18.)

A vízöntő személyeket mindig intellektuálisan kell stimulálni, azonban ezt is szórakoztatóan kell megtenni. Mit szólnál ahhoz, ha az első randin egy szabadulójátékban vennétek részt vagy megnéznétek egy múzeumot vagy egyszerűen beülnétek egy esti kvízműsorra egy pubba?

HALAK (02.19. – 03.20.)

A halak imádják az összes olyan dolgot, mely a vízzel kapcsolatos. Ezáltal az első randit akár a strandon is megszervezhetitek, vagy elmehettek együtt wellnesszelni, vagy piknikezni egy közeli tó partjára.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.