Ilyen lesz Luxus Vivienék álomnászútja
2018-08-27  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A pénz nem számít! Vasvári Vivien (26), a korábban a VIASAT3-on futó Feleségek luxuskivitelben sztárja a státuszához méltó nászútra készül párjával: Ausztráliába repülnek, hogy nagyjából egy hónapig ünnepeljék meg a házasságukat. A júliusi esküvőre, valamint második gyermeke születésére tízmilliókat költő Vivi a Blikknek elmondta, a mézeshetek alatt sem szerénykednek majd.

– Már az esküvő árából is vehettünk volna egy lakást Budapest egyik elegáns negyedében, de a pénztárcánkat szerencsére ez nem viselte meg. Ez a nap volt az, amit kislányként elképzeltem, tudtam, mire vágyom. Bármennyi pénzt megért volna, hogy teljesüljön az álmom, és sikerült is! Szerintem nagyon fontos, hogy azon a bizonyos nagy napon tényleg azok legyenek jelen, akik közel állnak hozzánk és fontosak, így jött össze a kétszáz vendég – emlékezett vissza Vivien.

Vivien és párja, Fecsó most is arra készül, hogy örök életre emlékezetes hónapot töltsenek a távoli kontinensen – és erre milliókat szánnak.

– Nem tudjuk, milyen árak vannak Ausztráliában, de biztos nem olcsó hely. Magamat ismerve nagyon sokat költünk majd, én tuti, hogy összevásárolok mindenfélét – mesélte nevetve Vivi. – Ha csak az első osztályra szóló repülőjegyet nézem, már az sem két fillér, de biztosan megéri. Persze, nem az ötcsillagos szállodák érdekelnek, hanem a helyi érdekességek, kalandok.

A nagy útra a szerelmesek csak ketten indulnak, a két gyermek, Ariana és Edward itthon marad a nagyszülőkkel, ám drága ajándékokkal kárpótolják majd őket.

– Nyaralás előtt nem szokásom bevásárolni, ám hazafelé lehet, hogy két-három plusz bőrönddel érkezem – árulta el Vivien. – A család és a barátok persze, számíthatnak ajándékokra, a gyerekeket különösen szeretném elhalmozni mindenfélével.

Vivi az Egyesült Államokban hozta a világra második gyermekét, ami közel 10 millió forintba kerülhetett. A Blikk információi szerint Vivi és Fecsó esküvője is felemésztett 20-25 milliót. Nászútjuk végösszege még nem ismert, ám nem fukarkodnak, és lehet, Ausztráliában is költenek annyit, mint amennyit Edward születésére szántak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.