Így ünnepelték az eljegyzésüket Justin Bieberék
2018-07-11  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Justin Bieber szombaton eljegyezte Stephen Baldwin lányát, Hailey Baldwint. A lánykérés a Bahamákon történt, az énekes és menyasszonya még másnap is a helyiekkel bulizott. Az ereszd el a hajam partiról természetesen képek is készültek.

Az énekes közösségi oldalán is megerősítette a hírt, ahol egy észveszejtően cuki fotót osztott meg magukról. Ahogy azt már Biebertől megszokhattuk, a kép mellé hosszú, érzelmes sorokat írt.

„Várni akartam a bejelentéssel, de gyorsan terjednek a hírek, így csak annyit mondok, Hailey, annyira szeretlek!” – kezdi szerelmi vallomását az énekes.

„Sokkal jobb emberré teszel, nagyon jól kiegészítjük egymást! Alig várom életem legjobb időszakát! Úgy tűnik, veled minden értelmet nyer!” – írja a kép mellé Bieber, de az eljegyzéssel kapcsolatos gondolatait is megosztotta követőivel:

„Isten időzítése szó szerint tökéletes, hiszen a hetedik hónap hetedik napján jegyeztük el egymást, és a hetes a spirituális tökéletesség száma, ha nem hiszitek, keressetek rá! Hát nem hihetetlen?”

Forrás: Blikk

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.