Így kérte meg párja kezét Németh Kristóf
2018-10-31  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Örökké emlékezetes marad A legbátrabb páros forgatása Németh Kristóf (42) és szerelme, Szikriszt Zita (28) számára.

Ám nem a rettegés, a félelem és a küzdelmes feladatok, hanem egy személyes, az életüket meghatározó élmény köti őket Máltához. A Fórum Teátrum igazgatója a kaland-reality helyszínén kérte meg kedvese kezét. Zita és Kristóf először a Blikknek meséltek részletesen arról, hogyan is zajlott a romantikus pillanat.

– Terveztem egy ideje, már a nyári, spanyolországi nyaralásunkon éreztem, fel szeretném tenni a nagy kérdést. Beavattam a fiamat, Lócit is, és amikor ő az áldását adta rá, tervezgetni kezdtük a lánykérést. De valahogy nem adódott megfelelő pillanat rá – emlékezett vissza Kristóf.

Zita azonban sejtette, hogy kedvese valami meglepetésre készül.

– Hiába tünedeztek el folyamatosan kettesben, végül semmi nem történt. Kicsit talán csalódott is voltam emiatt – vallotta be Zita.

Közben a pár igent mondott a TV2 felkérésére, s az összes energiájukat abba fektették, hogy felkészüljenek A legbátrabb párosra.

– Tudtam, hogy eljött az idő! Úgy terveztem, akkor kérem meg a kezét, amikor megnyertük a versenyt, de végül nem így alakult, hiszen méltó párbajban ugyan, de alulmaradtunk, kiestünk a döntő előtt – mesélte Németh Kristóf.

A szerelmesek a kiesés után Málta egyik legszebb hoteljébe költöztek át, és amikor végre kimerültem és elcsigázva lerogytak az ágyukra, a színész letérdelt Zita elé, majd feltette a sorsfordító kérdést: leszel a feleségem?

– Azonnal igent mondott, de annyira fáradtak voltunk, hogy amikor reggel felébredtünk, az volt az első kérdése, hogy valóban megtörtént-e, avagy csak álmodott – árulta el Kristóf.

– Persze, mert nem volt gyűrű! – vágott közbe Zita, de ezt is gyorsan megoldották, immáron közösen.

– Egész életében viseli majd, nem tehetem meg, hogy ne legyen beleszólása, így végül még ott, Máltán elmentünk egy ékszerboltba, ahol megvettük a gyönyörű, briliánssal ékített jegygyűrűt – nyugtatott meg mindenkit Németh Kristóf, aki hazaérkeztük után azonnal szerelme apjához sietett, hogy hagyományosan is megkérje Zita kezét.

Több mint öt éve ismerte már a kedvesét Németh Kristóf, mire randira hívta. Zita abban a visegrádi hotelben dolgozik, amelyben a színész és fia rendszeres vendégek. Tavaly augusztusban végül megtörtént az első randi, a szerelmesek pedig azóta tudják, hogy együtt szeretnék leélni az életüket.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.