Így dolgozta fel a botrányos válást Johnny Depp exfelesége
2018-10-27  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Egyáltalán nem kesereg Johnny Depp exfelesége: Amber Heard maga mögött hagyta a múltat, s nagyon boldognak érzi magát, amióta elvált az 55 éves színésztől.

Amber Heard szerint az egyik legjobb módja annak, hogy túltegyünk magunkat bizonyos dolgokon, ha nagy figyelmet szentelünk annak, hogy másokon segítsünk. A színésznő számára ez legalábbis sokat segített abban, hogy feldolgozza a Johnny Depptől való válását – adta hírül a Daily Mail.

„Nagyon boldog vagyok, hogy magam mögött hagyhattam a múltamat” – mondta a 32 éves színésznő az Associated Pressnek adott interjújában.

„Engem mindössze annyi érdekel, hogy ott segítsek másoknak, ahol csak tudok. Az pedig, hogy jó dolgokat tehetek, és továbbléphetek, nagyon fontos számomra” – mondta Amber Heard.

Mint ismeretes, a színésznő 2016-ban családon belüli erőszakkal vádolta meg Johnny Deppet, s mindössze 15 hónap házasság után elvált a színésztől, aki tagadta, hogy bántotta volna Amber Heardet.

„Nagyszerű dolog, hogy kamatoztatni tudom azokat a dolgokat, amiket megéltem, elviseltem, megszenvedtem” – mondta az AP-nek a színésznő, aki saját tapasztalatai révén tud segítséget nyújtani másoknak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.