Hujber Feri elhagyja az országot
2017-03-06  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Még idén hosszabb időre külföldre költözik Hujber Ferenc (42). A Blikk információi szerint a színész már több ismerősével is közölte: amint leforgatta a Valami Amerika harmadik részét, Kanadába költözik!

A Blikk információi szerint, Hujber azért vágyik a drasztikus környezetváltozásra, mert Magyarországon nem találja a helyét, ráadásul szeretne ismét összecsiszolódni feleségével, Cynthiával és azt reméli, külföldön több lehetőséget kaphatnak gyermekei, Noel és Noa is. Ennek ellenére a nagy kalandba egyelőre egyedül vágna bele.

– Először ő megy ki, és ha úgy alakul, néhány év múlva pedig utazik utána a család. Nehéz döntés volt, de a londoni útból tanulva szeretné előkészíteni a terepet, hogy a gyerekek és Cyn­thia már a biztosra menjenek ki. Rá­adásul Noel most másodikos, nem szeretnék kiszakítani a környezetéből, de Feri azt szeretné, ha fia és lánya olyan helyen nevelkedne, ahol magasabb színvonalú az oktatás – nyilatkozta a Blikknek a színész egyik kollégája, aki azt is hozzátette, szinte biztos benne, hogy barátja már nem is térne vissza Magyarországra.

Hujber az utóbbi években többször is hangoztatta, hogy egyre kevésbé érzi jól magát Magyarországon. Nemrég a FEM3 Joshi, a legjobb barát című műsorában arról is beszélt, már a színészetben sem leli örömét.

– Nem esik jól a színészet, nem érdekel már. Nem szeretek emberek közé menni, így a színházba is úgy megyek be, hogy magamra húzom a kapucnit. Szépen lassan köszönök el ettől az egésztől – jelentette ki akkor Hujber, talán már készítve a rajongóit és leendő munkaadóit arra, hogy 2017-ben nem marad Magyarországon.

Hujber Feri egyszer már feladott mindent, és elköltözött, majd futárként és pincérként dolgozott. A TV2 Sztárok a jégen című műsora miatt jött vissza 2007-ben, amelyet meg is nyert. Sikerek, majd zűrös időszakok következtek, míg Hujber két évvel ezelőtt összeomlott, majdnem meghalt, állítása szerint kétszer kellett újraéleszteni. A helyét azonban azóta sem találja, nem bírja a szabályokat és a rendszert, amelyben itthon a művészvilág működik és régóta tervezi, hogy végleg itt hagyja az országot.

 

Forrás: Blikk

Szólj hozzá